top of page

Waar expertise en kansen samenkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en plaatsing van IT-professionals van het hoogste niveau en bieden een mix van vaste en freelance oplossingen die zijn afgestemd op het verhogen van de efficiëntie en innovatie van uw organisatie.

Voor bedrijven

Ontgrendel toegang tot een samengestelde selectie van tijdelijke, permanente en freelance mogelijkheden, waardoor u in contact komt met toonaangevende organisaties die uw gespecialiseerde IT-vaardigheden waarderen en ernaar op zoek zijn.

Voor professionals

Stap in een wereld waar uw vaardigheden worden gewaardeerd en er volop groeimogelijkheden zijn. Bij ITNU zijn we toegewijd aan het verbinden van IT-professionals van het hoogste niveau met innovatieve bedrijven. Ontdek onze huidige vacatures en vind de rol die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden, maar ook jouw passie voedt en jouw carrière vooruit helpt. Uw volgende kans om een aanzienlijke impact te maken in de technische wereld is slechts één klik verwijderd!

Vacatures

Technologie-innovatie mogelijk maken door vakmensen met elkaar te verbindenHET professionals met bedrijven die op zoek zijn naar expertise en culturele synergie.

ITNU is een Nederlands IT-recruitmentbureau gevestigd in Amsterdam. Wij helpen organisaties posities te vervullen met ervaren professionals op het gebied van IT-ontwikkeling en testen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match voor uw team te vinden, niet alleen op het gebied van technische expertise, maar ook op het gebied van persoonlijkheid en culturele fit. Ons team van ervaren recruiters werkt nauw samen met zowel werkgevers als kandidaten om een succesvolle match te garanderen. Laat ons u helpen de perfecte aanvulling op uw team te vinden.

Over ITNU.

Wij zijn experts op het gebied van IT-rekrutering en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Wij gebruiken onze expertise om de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden.

Expertise

Wij geloven in samenwerken om onze doelen te bereiken. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers en kandidaten om een succesvolle samenwerking te garanderen.

Samenwerking

Bij ITNU geloven we in het goede doen, zelfs als niemand kijkt. Wij hanteren de hoogste integriteitsnormen en verwachten hetzelfde van onze klanten en kandidaten.

Integriteit

We zijn gepassioneerd over wat we doen. We houden ervan om getalenteerde professionals te verbinden met geweldige bedrijven, en we zijn er trots op deel uit te maken van hun succes.

Passie

Wij streven ernaar om onze klanten en kandidaten het hoogste serviceniveau te bieden. Wij doen er alles aan om een succesvolle match te garanderen.

Inzet

Wij streven ernaar om onze klanten en kandidaten het hoogste serviceniveau te bieden. Wij doen er alles aan om een succesvolle match te garanderen.

Inzet

Onze kernwaarden

Industrieën

Ontwikkeling.

Werk samen met ITNU en ontdek een samengestelde pool van ontwikkelaars die bedreven zijn in het omzetten van ideeën in innovatieve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat elke professional niet alleen technische expertise meebrengt, maar ook aansluit bij de cultuur van uw bedrijf, waardoor gezamenlijke innovatie wordt gestimuleerd.

Testen.

Kwaliteitsborging is cruciaal. Bij ITNU brengen we u in contact met testprofessionals die ervoor zorgen dat uw software voldoet aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, bruikbaarheid en prestaties. Elke kandidaat wordt gescreend op zowel technische bekwaamheid als aanpassingsvermogen aan uw organisatiecultuur.

Een aanpak op maatHETWerving.

ITNU transformeert IT-rekrutering door persoonlijke betrokkenheid te verweven met professionele matching. We gaan verder dan het traditionele en zorgen ervoor dat bij elke plaatsing niet alleen om vaardigheden draait, maar ook om synergie en culturele aansluiting. Elke interactie is op maat gemaakt en gaat verder dan alleen cv's om verbindingen op te bouwen die wederzijdse groei en innovatie bevorderen.

bottom of page